НачалоНовиниSamsung Galaxy Tab 10.1 остава блокиран в САЩ, съдът отхвърли обжалването

Samsung Galaxy Tab 10.1 остава блокиран в САЩ, съдът отхвърли обжалването

2819
Написана от  nixanbal 03 юли 2012
Samsung Galaxy Tab 10.1 остава блокиран в САЩ, съдът отхвърли обжалването

Преди около седмица стана ясно, че съдът в САЩ е наложил предварителна забрана за продажбите на Samsung Galaxy Tab 10.1. Причината - претенциите на Apple, че таблетът на южнокорейците прилича твърде много на техния iPad. Днес съдия Луси Ко не е одобрила и обжалването на Samsung, с което потребителите в САЩ изглежда окончателно ще се сбогуват с този таблет. 

"Samsung е разочарована от решението на съда да отхвърли искането ни. Смятаме, че днешното решение в общи линии ще намали достъпа до изключителни технологични възможности на потребителите в САЩ.", коментират потърпевшите.

Поради същата причина преди време Samsung промени дизайна на таблета си в Германия, но още не е ясно дали това ще се случи и в САЩ и каква ще е съдбата на Galaxy Tab 10.1.

Говорителят на Samsung е заявил, че ще продължат да търсят начин да обжалват решението на съда, но съдия Луси изглежда доста непреклонна на този етап. Във всеки случай драмите между Samsung и Apple не престават, а ситуацията е по-смешна от всякога.

AirPods Pro 2 - снимки и лични впечатления от новите слушалки на Apple

Обявените по-рано този месец премиум слушалки в компактен формат AirPods Pro 2 на Apple излязоха на пазара преди дни, като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer