НачалоНовиниSamsung Galaxy Tab S10 може да излезе в началото на 2025 г.

Samsung Galaxy Tab S10 може да излезе в началото на 2025 г.

347
Написана от  STAN 20 май 2024
Galaxy Tab 9 Ultra

Наследникът на Samsung Galaxy Tab S9 изглежда вече е на хоризонта и може да се появи на пазара в началото на следващата година. Традиционно серията ще включва няколко модела.

Скоро се задава десетото издание на таблетите от серията Samsing Galaxy Tab S, твърди информация на Android Headlines. Според източника корейският технологичен гигант вече работи усилено по следващото поколение на популярните си таблети, за да се бори с новите модели iPad на Apple, които бяха обявени по-рано този месец.

Моделите, които се споменават, са Samsung Galaxy Tab S10+, който ще бъде в следната серийна номерация SM-X828U, SM-X826B и SM-X826N, както и Samsung Galaxy Tab S10 Ultra със сериен номер SM-X926B. Информация за базов модел на премиум таблета на Samsung засега липсва, но се очаква такава да се появи съвсем скоро.

71wf0FpPBcL

Samsung няма ясна стратегия с пускането на новите си модели таблети, но според практиката досега те излизат на година и половина. Затова можем да очакваме новите устройства да дебютират на пазара през първото тримесечие на 2025 г., точно около година и половина след пусковата дата на деветата серия. Очаква се традиционно всички версии на новия таблет да бъдат налични на глобалния пазар, който включва и Европа.

Ревю на смарт електрическата четка за зъби Oral-B iO 10

В канала на nixanbal обикновено си говорим за ъпгрейди на телефони, но този път ще ви разкажа за новата четка…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer