НачалоНовиниSamsung Galaxy Watch 5 Pro може да има титаниев корпус и сапфирено стъкло на дисплея

Samsung Galaxy Watch 5 Pro може да има титаниев корпус и сапфирено стъкло на дисплея

746
Написана от  dessyteneva 16 май 2022
Samsung Galaxy Watch 5 Pro може да има титаниев корпус и сапфирено стъкло на дисплея

Според някои слухове Samsung планира тази година може да не представи вариант Classic при смартчасовниците си, но според други източници се задават цели три нови модела с Wear OS. Третият и нов за серията вариант е Galaxy Watch 5 Pro, за който сега научаваме, че може да предложи премиум изработка със сапфирено стъкло и титаниев корпус.

Сапфиреното стъкло би гарантирало много по-голяма устойчивост на надраскване при ежедневна употреба, а титаниевият корпус ще направи часовника по-лек, но и по-издръжлив.

Ако тази информация се окаже вярна, би било логично да очакваме и по-висока цена на Galaxy Watch 5 Pro, също като при титаниевия модел на Apple Watch Series 7, но на този етап няма детайли в тази посока.

Според по-стари слухове Galaxy Watch 5 Pro носи вътрешно кодово име Heart-Pro и номер на модела SM-R92x. Другите два модела са известни като Heart-S и Heart-M и ще бъдат преки наследници на Galaxy Watch 4 и Galaxy Watch 4 Classic, а един от ключовите ъпгрейди ще бъдат по-големите им батерии.

5 дни с Galaxy Watch 4 и Galaxy Buds 2 на Samsung

Samsung от години развива своята екосистема от устройства Galaxy, като в нея влизат не само смартфоните на компанията, но също…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer