НачалоНовиниSamsung Galaxy Watch 5 Pro може да пропусне въртящия се безел, но ще има по-голяма батерия

Samsung Galaxy Watch 5 Pro може да пропусне въртящия се безел, но ще има по-голяма батерия

794
Написана от  dessyteneva 01 юни 2022
Samsung Galaxy Watch 5 Pro може да пропусне въртящия се безел, но ще има по-голяма батерия

При миналогодишните си смартчасовници Samsung предложи един модел със (Galaxy Watch 4 Classic) и един модел без (Galaxy Watch 4) въртящ се безел. През август, заедно със сгъваемите Galaxy Z Flip 4 и Galaxy Z Fold 4, се очаква да видим и нов модел в петата серия - Galaxy Watch 5 Pro, за който сега излезе информация, че може да се прости с въртящата се рамка в замяна на по-мощна батерия. 

Ако това се окаже вярно, смартчасовникът на Samsung може да изгуби емблематичния въртящ се  безел, но причината за това звучи разумно – по-голяма батерия. 

Според слуховете Galaxy Watch 5 Pro ще пристигне с 572 mAh батерия, а останалите модели в серията също ще получат увеличение на капацитета. Последните спекулации твърдят, че всичко това ще стане възможно именно чрез премахване на въртящата се рамка, но не е ясно дали тя ще липсва и при модела Classic.

Очаква се Samsung да представи серията Galaxy Watch 5 през лятото, най-вероятно през август, когато ще дебютират и новите им сгъваеми смартфони. 

iPhone 14 Pro и iPhone 14 Pro Max предлагат 48 МР камера и супер ярки екрани с Dynamic Island

Dynamic Island. Така Apple описва тази елипсовидна изрязана част в дисплея на току-що обявените си смартфони iPhone 14 Pro и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer