НачалоНовиниSamsung Galaxy Watch6 Classic се появи предпремиерно

Samsung Galaxy Watch6 Classic се появи предпремиерно

1901
Написана от  nixanbal 24 май 2023
Samsung Galaxy Watch6 Classic се появи предпремиерно

Това лято очакваме Samsung да представи новото си поколение смарт часовници в серията Galaxy Watch6, като няколко месеца по-рано вече имаме изображения на предполагаемия Galaxy Watch6 Classic. Моделът ще се завърне към един от емблематичните за часовниците на Samsung елементи - въртящия се безел.

Изображенията разкриват дизайн с въртящ се ринг около кръглия дисплей, който ще улеснява навигацията. Такъв познаваме от по-старите модели на корейците, но в последната си серия те го премахнаха за сметка на виртуална навигация с приплъзване на пръст по очертанията на екрана. 

Galaxy-Watch-6-Classic-5K2

Очаква се моделът на изображенията тук да се появи като Galaxy Watch6 Classic и да бъде наследник на Galaxy Watch5 Pro от миналата година. Не е ясно защо Samsung би се отказала от новата схема с имената и новия дизайн, но предстои да научим подробности при официалната премиера. 

Galaxy Watch6 Classic и Galaxy Watch6 би трябвало да дебютират заедно със сгъваемите смартфони Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 в края на юли на специално събитие Unpacked, което тепърва ще бъде обявено от компанията. 

Galaxy-Watch-6-Classic-5K4

За Galaxy Watch6 Classic се говори, че ще предлага по-голям Super AMOLED дисплей от предшественика си (над 1.4" диаметър) и по-висока резолюция - 470 х 470 пиксела. Батерията яла да бъде с капацитет 425 mAh, което е повече от 361 mAh за Galaxy Watch4 Classic, но по-малко от Galaxy Watch5 Pro (590 mAh). Всичко това, разбира се, засега са само слухове. 

Xiaomi 14 излиза на българския пазар - цени, версии и пакетна оферта

Заедно с флагмана Xiaomi 14 Ultra, на събитието си в Барселона току-що компанията представи за първи път извън Китай и…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer