НачалоНовиниSamsung Galaxy Watch7 може да има три версии, нов процесор и двойно повече памет

Samsung Galaxy Watch7 може да има три версии, нов процесор и двойно повече памет

438
Написана от  nixanbal 26 март 2024
Samsung Galaxy Watch7 може да има три версии, нов процесор и двойно повече памет

Слуховете около следващата серия смарт часовници на Samsung започват да се избистрят, като по последна информация се задават три версии на Galaxy Watch7. Сега се появиха още детайли, според които устройствата ще получат сериозен ъпгрейд и в компонентите.

Очакванията са Samsung да представи три модела Galaxy Watch7 на събитието си Unpacked през юли, когато ще видим също новите сгъваеми смартфони и първия смарт пръстен Galaxy Ring на компанията. 

Galaxy Watch7 ще има нов чипсет, произведен по 3-нанометров процес, който ще бъде с 50% по-енергоефективен спрямо предишния, но не е ясно дали това автоматично означава и 50% по-дълъг живот на батерията за часовниците. 

Говори се и за двойно увеличение на вградената памет - от 16 на 32 GB, което би позволило свалянето на повече музика за офлайн слушане, както и инсталирането на повече приложения. 

Припомням ви, че наскоро се заговори, че Samsung може да се върне към правоъгълния дизайн за смарт часовниците си или поне една от версиите на Galaxy Watch7 да бъде с такъв екран. Всичко това обаче не е официално потвърдено и все още не знаем какви биха могли да са тези 3 версии.

iPhone 14 и по-големият iPhone 14 Plus имат подобрени камери, сателитна комуникация и стар процесор

Apple току-що представи новите си модели iPhone 14 и по-големия iPhone 14 Plus, който заменя mini версията при предишните серии.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer