НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Flip 4 ще има Bespoke Edition с повече цветови опции

Samsung Galaxy Z Flip 4 ще има Bespoke Edition с повече цветови опции

739
Написана от  dessyteneva 21 юни 2022
Samsung Galaxy Z Flip 4 ще има Bespoke Edition с повече цветови опции

Samsung представи Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition миналия октомври, а специалното издание, което дава възможност за избор на персонализирани цветови комбинации, изглежда ще бъде налично и за неговия наследник Galaxy Z Flip 4. Това твърди сайтът SamMobile, според който новият сгъваем модел ще получи и нови цветови опции, повече от своя предшественик, които ще са достъпни на още повече пазари.

Galaxy Z Flip 3 Bespoke Edition е със същите спецификации като стандартния модел и единствената разлика между тях е възможността за персонализиране на горната и долна част на задния панел. Изборът е между матова черна или лъскава рамка и общо 49 цветови комбинации, които придават на устройството по-персонален облик.

Що се отнася до Galaxy Z Flip 4 Bespoke Edition, източникът посочва, че ще са налични много повече от 49 цветови комбинации, които ще могат да бъдат закупени на много повече пазари, тъй като понастоящем специалното издание е достъпно само в Австралия, Канада, Франция, Германия, Корея, Обединеното кралство и САЩ. Според информацията за новия модел, възможността за персонализиране ще достигне до още водещи пазари в Европа и Азия чрез онлайн магазина на комапнията. 

Очаква се Samsung да представи Galaxy Z Flip 4 на 4 август, а кога ще бъде пусната версията Bespoke Edition, все още няма яснота.

Samsung The Frame 2022 предлага матов дисплей и за първи път картини на български художник

Новият The Frame е тук. Част от серията лайфстайл телевизори на Samsung, този модел цели да бъде изпълнен със смисъл…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer