НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Flip 4 ще получи ъпгрейд на батерията и скоростта на зареждане, Galaxy Z Fold 4 - не

Samsung Galaxy Z Flip 4 ще получи ъпгрейд на батерията и скоростта на зареждане, Galaxy Z Fold 4 - не

1207
Написана от  nixanbal 09 май 2022
Samsung Galaxy Z Flip 4 ще получи ъпгрейд на батерията и скоростта на зареждане, Galaxy Z Fold 4 - не

Остават приблизително 3 месеца до премиерата на следващото поколение смартфони със сгъваеми дисплеи на Samsung, за които вече чухме редица слухове. Най-новата информация касае капацитета на батериите и скоростта на зареждане. 

Твърди се, че Galaxy Z Flip 4 ще получи важен ъпгрейд на батерията и тя ще бъде с увеличен капацитет на 3700 mAh спрямо 3300 mAh при Z Flip 3. По-компактният модел на Samsung най-после ще поддържа и 25 W зареждане, докато предшестващият го беше ограничен до 15 W. 

Galaxy Z Fold 4

При Galaxy Z Fold 4 пък се казва, че подобни новини няма да има. Моделът ще остане с батерия с капацитет 4400 mAh и с 25 W зареждане.

Последното може да е изненада, но всъщност се очаква корейците да направят Fold 4 значително по-компкатен спрямо Fold 3, така че запазването на батерията в този случай звучи по-приемливо. 

Междувременно източникът твърди, че Galaxy Z Fold 4 ще има и промяна в съотношението на страните. Вътрешният му екран вече ще бъде с пропорции 6 към 5 спрямо 5 към 4, казва @universeice. Външният му екран пък ще бъде 23 към 9 спрямо 24.5 към 9 при Fold 3. 

5 важни подобрения в камерите на Galaxy S24

Смартфоните Galaxy S24 вече са тук и въпреки че една от най-горещите теми около тях е въвеждането на Galaxy AI,…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer