НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 може да се появят малко по-рано

Samsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 може да се появят малко по-рано

762
Написана от  nixanbal 24 април 2023
Samsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 може да се появят малко по-рано

Samsung обичайно представя смартфоните си със сгъваеми дисплеи през август, но тази година може да има лека промяна в плановете. Според някои източници следващото голямо събитие от серията Unpacked ще се състои още през юли. 

Лятното събитие на Samsung ще донесе цял куп нови устройства, като най-важните, разбира се, са сгъваемите модели Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5. Освен тях се очакват таблетите от серията Galaxy Tab S9, смарт часовниците Galaxy Watch 6, а вероятно и нови слушалки Galaxy Buds. 

Слуховете твърдят, че през 2023 г. събитието няма да се състои в средата на август, както обикновено, а в последната седмица на юли. 

014 product galaxy zflip4 blue l30 table top 1

Тази малка промяна едва ли ще бъде случайна и вероятно се дължи на желанието на Samsung да излязат по-скоро с актуални сгъваеми модели, с които да отговорят на все по-сериозната конкуренция в сегмента. От началото на годината алтернативи на Flip и Fold се появиха от редица китайски компании, а се задават и още, включително от самата Google. 

Вече има много ясни доказателства, изтекли снимки, клипове и информация, че на своята конференция за разработчици през май Google ще представи дългоочаквания си и отлаган смартфон със сгъваем дисплей Pixel Fold. Устройството ще бъде конкурент на Galaxy Z Fold5. 

Мастило до входната врата, или какво представлява HP Instant Ink

Когато от HP ми се обадиха, за да ми разкажат за Instant Ink, признавам си, не бях чувал за услугата.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer