НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 може да се появят малко по-рано

Samsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 може да се появят малко по-рано

884
Написана от  nixanbal 24 април 2023
Samsung Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 може да се появят малко по-рано

Samsung обичайно представя смартфоните си със сгъваеми дисплеи през август, но тази година може да има лека промяна в плановете. Според някои източници следващото голямо събитие от серията Unpacked ще се състои още през юли. 

Лятното събитие на Samsung ще донесе цял куп нови устройства, като най-важните, разбира се, са сгъваемите модели Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5. Освен тях се очакват таблетите от серията Galaxy Tab S9, смарт часовниците Galaxy Watch 6, а вероятно и нови слушалки Galaxy Buds. 

Слуховете твърдят, че през 2023 г. събитието няма да се състои в средата на август, както обикновено, а в последната седмица на юли. 

014 product galaxy zflip4 blue l30 table top 1

Тази малка промяна едва ли ще бъде случайна и вероятно се дължи на желанието на Samsung да излязат по-скоро с актуални сгъваеми модели, с които да отговорят на все по-сериозната конкуренция в сегмента. От началото на годината алтернативи на Flip и Fold се появиха от редица китайски компании, а се задават и още, включително от самата Google. 

Вече има много ясни доказателства, изтекли снимки, клипове и информация, че на своята конференция за разработчици през май Google ще представи дългоочаквания си и отлаган смартфон със сгъваем дисплей Pixel Fold. Устройството ще бъде конкурент на Galaxy Z Fold5. 

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer