НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Flip5 ще има външен екран с нестандартна форма

Samsung Galaxy Z Flip5 ще има външен екран с нестандартна форма

1022
Написана от  nixanbal 26 април 2023
Samsung Galaxy Z Flip5 ще има външен екран с нестандартна форма

Наскоро излезе информация, че тази година Samsung може да представи сгъваемите си смартфони няколко седмици по-рано от обичайното, а днес имаме подробности за едно от тези устройства. Става въпрос за Galaxy Z Flip5, за който @universeice споделя, че ще притежава външен дисплей с нестандартна форма. 

Това не е първият път, в който чуваме за по-особения Cover Screen на Galaxy Z Flip5, но днес източникът, който има изрядно досие в подобни ранни детайли за необявени телефони, пише, че този дизайн е 100% потвърден. 

Външният дисплей на предходния Galaxy Z Flip4 беше с диагонал едва 1.9", така че промяната с Flip5 изглежда доста сериозна. Размерът при новия модел би трябвало да е над 3", но той този път няма да е правоъгълен. Източникът споделя изображение, на което се вижда, че Cover Screen-ът на Flip5 ще бъде с неправилна форма, подобна на "папка", а Samsung в момента адаптира софтуера към този нестандартен екран. 

Последното означава, че интерфейсът може да следва неправилната форма на външния дисплей и в малката изрязана част например да показва часа и датата, за да е свободно останалото пространство за по-важна информация и изображения. 

Galaxy Z Flip5

Тези изображения за концепция и представят как би изглеждаш интерфейсът на външния екран с формата на папка.

На този фон се говори, че другият сгъваем модел на Samsung, Galaxy Z Fold5, ще запази размера на външния си екран на добре познатите 6.2".

Премиерата на тези устройства, а вероятно още на таблетите Galaxy Tab S9, часовниците Galaxy Watch 6 и нови слушалки Galaxy Buds, ще се състои в края на юли, ако най-новите слухове са верни, или до средата на август, както повелява традицията. 

iPhone 14 и по-големият iPhone 14 Plus имат подобрени камери, сателитна комуникация и стар процесор

Apple току-що представи новите си модели iPhone 14 и по-големия iPhone 14 Plus, който заменя mini версията при предишните серии.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer