НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Fold 3 премина през изтезанията на Jerry Rig Everything

Samsung Galaxy Z Fold 3 премина през изтезанията на Jerry Rig Everything

2479
Написана от  nixanbal 30 август 2021
Samsung Galaxy Z Fold 3 премина през изтезанията на Jerry Rig Everything

Продажбите на новите сгъваеми смартфони на Samsung стартираха само преди няколко дни, а днес вече имаме видео от Jerry Rig Everything, в който Galaxy Z Fold 3 преминава през редица изтезания. Може би най-същественото от клипа е, че пантата е доста солидна и авторът не успява нито да я повреди с пясък, нито да я прекърши с опит за сгъване наобратно. 

Във видеото на Jerry Rig Everything ще видите драскане на екраните, дране на алуминиевата рамка, посипване на сгъваемия дисплей с шепа пясък, горене на дисплея със запалки и опит за прегъване на телефона наопаки. 

И докато вътрешният екран с ново защитно фолио все още може да бъде надраскан по-лесно от външното стъкло, авторът отбелязва като плюс, че пантата не беше повредена от пясъка и яростното й затваряне с извънредна сила. 

Аз в момента тествам апарата, макар и в далеч по-обичайна потребителска среда, така че до дни очаквайте и детайлно ревю в nixanbal.com. Видеото на по-компактния Galaxy Z Flip 3 пък вече е в сайта - цък

5 НЕЩА за USB-C монитора Philips 27E1N5600HE/01

Philips 27E1N5600HE/01 е монитор с 27" диагонал, който е създаден основно за работа. Независимо дали го използвате в офиса или…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer