НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 2 може да се появят още през юли

Samsung Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 2 може да се появят още през юли

1386
Написана от  nixanbal 13 април 2021
Samsung Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 2 може да се появят още през юли

Samsung обикновено има една голяма премиера на смартфони в началото на годината и още една през август, като във втория случай обикновено виждаме нов модел от серията Note. През 2021 г. обаче Note най-вероятно няма да има, така че корейците изглежда ще изтеглят анонса за по-рано и според последните слухове два модела със сгъваеми дисплеи ще дебютират още през юли. 

Информацията от южнокорейските медии твърди, че Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 2 ще бъдат представени през юли. Очаква се двете устройства да се появят заедно на онлайн събитие, имайки предвид продължаващата пандемия в глобален мащаб. 

Според SamMobile компанията планира да изтегли анонса на сгъваемите си смартфони, тъй като по-късно няма да има премиум модел от серията Galaxy Note. 

Припомням ви, че друг важен смартфон за втората половина на 2021 г. се очаква да бъде Galaxy S21 FE, който ще унаследи успешния S20 FE от 2020-а. Според слухове от миналия месец това устройство ще бъде показано през есента. 

Google прекъсва бизнес взаимоотношения с Huawei заради черния списък на Тръмп

След като тази седмица президентът на САЩ Доналд Тръмп добави Huawei към черния списък компании, с които страната не може…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer