НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Fold 3 вероятно няма да получи способните камери на Galaxy S21 Ultra

Samsung Galaxy Z Fold 3 вероятно няма да получи способните камери на Galaxy S21 Ultra

1130
Написана от  nixanbal 26 април 2021
Samsung Galaxy Z Fold 3 вероятно няма да получи способните камери на Galaxy S21 Ultra

През лятото очакваме следващата голяма смартфон премиера на Samsung, която би трябвало да включва двата нови модела със сгъваеми дисплеи Galaxy Z Flip 3 и Galaxy Z Fold 3. Последният по всяка вероятност ще бъде най-скъпото устройство в смартфон портфолиото на корейците, но това не означава задължително, че ще предлага и най-способната камера.

Според източник в Twitter новият премиум телефон на Samsung няма да усвои системата от сензори на топмодела Galaxy S21 Ultra. Вместо това Galaxy Z Fold 3 ще има тройна основна камера с три 12 МР сензора, твърдят източниците. 

Миналогодишният Galaxy Z Fold 2 също има три 12 МР камери на гърба си, така че, ако този слух се окаже коректен, да се надяваме, че все пак не става въпрос за същата конфигурация, а за нови сензори и други подобрения, които ще доведат до чувствително по-добри кадри с Fold 3.

Разбира се, основната серия камерафони на корейците е Galaxy S и при сгъваемите модели все още на преден план са други технологии, но все пак би било добре и фотовъзможностите им да са на високо ниво, дори и несъвсем като на S21 Ultra. Особено предвид премиум цената и очакването този сгъваем телефон да се използва за по-дълъг период от време.

Освен това се твърди, че вътрешната селфи камера на Fold 3 ще бъде 16 МР със сензор Sony IMX298 с размер на пикселите 1.12 um, а селфи камерата на външния екран ще бъде 10 МР със сензор Sony IMX374 с размер на пикселите 1.22 um. Последната се използва и от предишното поколение на Fold. 

Имайте предвид, че всичко това все още е непотвърдена информация, но почти винаги тези слухове се оказват точни. 

5 НЕЩА за USB-C монитора Philips 27E1N5600HE/01

Philips 27E1N5600HE/01 е монитор с 27" диагонал, който е създаден основно за работа. Независимо дали го използвате в офиса или…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer