НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 ще бъдат представени на 10 август

Samsung Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 ще бъдат представени на 10 август

1125
Написана от  dessyteneva 18 юли 2022
Samsung Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4 ще бъдат представени на 10 август

Samsung ще представи следващото си поколение смартфони със сгъваеми дисплеи на 10 август, разкрива изображение, споделено в Twitter от Евън Блас (@evleaks). Кадърът изглежда като официален анонс за голямото лятно събитие Unpacked на компанията, като на него се вижда замъгленият силует на Galaxy Z Flip 4. 

Заедно с компактния Galaxy Z Flip 4 на 10 август се очаква да видим и разгъващия се в мини таблет Galaxy Z Fold 4, чиито изображения се появиха в интернет още през май. От информацията до момента става ясно, че двата смартфона със сгъваеми екрани няма да получат драстични промени по дизайна, но ще има подобрения по пантите, а се говореше и за по-тънък профил. 

Очаква се на същото събитие Samsung да представи и новото поколение смарт часовници Galaxy Watch 5 и Galaxy Watch 5 Pro. За тях се говори, че няма да имат въртящ се физически безел около дисплея.

По-рано Джон Просър беше прогнозирал датата 10 август за официалната премиера на устройствата, като добави и че те ще бъдат пуснати на пазара на 26 същия месец. Остава да разберем дали всичко това ще се окаже истина и дали Samsung все пак не е подготвила някаква изненада за своите фенове, останала скрита до последно.

AirPods Pro 2 - снимки и лични впечатления от новите слушалки на Apple

Обявените по-рано този месец премиум слушалки в компактен формат AirPods Pro 2 на Apple излязоха на пазара преди дни, като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer