НачалоНовиниSamsung Galaxy Z Fold6 Slim най-вероятно ще има 8-инчов дисплей

Samsung Galaxy Z Fold6 Slim най-вероятно ще има 8-инчов дисплей

327
Написана от  STAN 09 юли 2024
Samsung Galaxy Z Fold6 Slim най-вероятно ще има 8-инчов дисплей

Slim версията на предстоящия Galaxy Z Fold6, който ще бъде официално обявен на Galaxy Unpacked събитието утре, се очаква да се появи на пазара през есента. Той би трябвало да бъде директен отговор на спадащите продажби в сгъваемия сегмент, които от Samsung изпитват в големи пазари като Китай, където потребителите се насочват все повече към ултратънки устройства като очаквания съвсем скоро Honor Magic V3.

Всички тръпнем в очакване на официалните детайли около новите Samsung Galaxy устройства утре, но от Samsung са запретнали здраво ръкави и към тези устройства, които са малко по-далеч в хоризонта.

Така можем да категоризираме Samsung Galaxy Z Fold6 Slim, за който най-вероятно детайли по време на Galaxy Unpacked няма да получим. Slim версията на Z Fold 6 се очаква да се появи на пазара с 8-инчов вътрешен дисплей (стандартният Z Fold6 се очаква да се разпростира в рамките на 7.5 инча, както всички останали модели от серията досега) и 6.5-инчов външен дисплей, като, разбира се, ще бъде и значително по-тънък от Z Fold6, съобщават от The Elec.

Другото интересно покрай Galaxy Z Fold6 Slim е, че от Samsung ще таргетират ограничено количество пазари и възнамеряват да произведат не повече от 500 000 бройки от тази версия на новия си сгъваем телефон. Очакваните държави, където смартфонът ще се появи, са САЩ, Южна Корея и Китай, като страната на червените дракони се очаква да оглави този списък, най-вече заради спадащия пазарен дял на Samsung на локално ниво, където компании като Huawei и Honor продължават да печелят все повече почитатели в този сегмент.

Всичко за Galaxy Z Fold6Galaxy Z Flip6Galaxy Watch7Galaxy Buds 3 и Galaxy Ring пък ще научим утре, 10 юли, по време на Galaxy Unpacked събитието на Samsung в Париж.

5 полезни идеи за новия ви Samsung Galaxy Watch5

Samsung Galaxy Watch5 е един от най-функционалните смарт часовници, които потребителите на Android смартфон биха могли да си купят в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer