НачалоНовиниSamsung може да направи и по-достъпните си смартфони устойчиви на прах и вода

Samsung може да направи и по-достъпните си смартфони устойчиви на прах и вода

592
Написана от  nixanbal 02 декември 2021
Samsung може да направи и по-достъпните си смартфони устойчиви на прах и вода

От известно време насам Samsung предлага висока защита от прах и вода не само в премиум сегмента, но и в средния клас, като според някои слухове това ще продължи да бъде така и през 2022 г. Нещо повече - говори се, че компанията ще пренесе тази екстра и в още по-достъпните серии. 

Galaxy A33 е смартфонът, за който корейският The Elec съобщава, че ще получи защита от прах и вода. Не се назовава какво ниво на устойчивост ще предлага апаратът. 

Най-достъпният модел на Samsung с IP рейтинг досега беше Galaxy A52, който покрива стандарта IP67 и следва да преживее потапяне в сладка вода на до 1 метър дълбочина за до 30 минути. При по-скъпите си смартфони компанията предлага още по-висока защита с IP68. 

Говори се, че една от разменните монети за тази нова екстра при Galaxy A33 ще бъде отпадането на 3.5 мм жак за слушалки, въпреки че наличието на такъв по начало не е пречка за висока IP защита.

Разбира се, очаква се Samsung да запази защитата от прах и вода и при по-виоско позиционираните модели Galaxy A, но A33 може да е най-достъпният представител на марката с тази характеристика. 

Може ли Samsung Galaxy Z Flip 3 да бъде мъжки телефон?

Няколко месеца след лансирането на новите смартфони със сгъваеми дисплеи на Samsung, Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer