НачалоНовиниSamsung може да предложи 4 години ъпдейти на Android версията за някои смартфони

Samsung може да предложи 4 години ъпдейти на Android версията за някои смартфони

849
Написана от  nixanbal 08 февруари 2022
Samsung може да предложи 4 години ъпдейти на Android версията за някои смартфони

Само след ден Samsung ще представи новите си флагмани от серията Galaxy S22, а покрай премиерта им може да обяви някои доста интересни новини. Според неофициална към момента информация корейците планират да удължат софтуерната поддръжка на някои свои смартфони на 5 години за ъпдейтите по сигурността и 4 години актуализиране на Android версиите. 

До момента Samsung е производителят на Android смартфони, осигуряващ най-дълга поддръжка - 4 години ъпдейти по сигурността и 3 обновления версията на Android. Тази политика касае както флагманите, така и някои модели от среден клас. 

В следващите дни обаче компанията може да обяви, че ще поддържа по-новите си модели за 5 и 4 години съответно. Според източника това ще касае серията Galaxy S21, включително новия Galaxy S21 FE, новата линия Galaxy S22, сгъваемите Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3, както и таблетите от серията Galaxy Tab S8.

Samsung

Дали това са реалните намерения на Samsung и ще започне ли компанията да предлага по-добра поддръжка на устройствата си от самата Google за своите Pixel - ще разберем до дни. 

ТЕСТ ДРАЙВ: 5 неща за новата CUPRA Ateca

Преминаваш в спортен режим, с левия крак натискаш спирачката до долу, с десния - пълна газ и при достигане на…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer