НачалоНовиниSamsung може да предложи по-голяма батерия в Galaxy S23

Samsung може да предложи по-голяма батерия в Galaxy S23

836
Написана от  nixanbal 10 октомври 2022
Samsung може да предложи по-голяма батерия в Galaxy S23

В началото на 2023 г. очакваме новите модели в серията Galaxy S23 на Samsung, за които вече започнаха да се появяват информация и снимки. Последните слухове идват от надеждния източник Digital Chat Station, който твърди, че батерията на стандартния модел S23 ще бъде с по-голям капацитет. 

Galaxy S23 ще получи батерия с капацитет 3900 mAh, което не звучи особено впечатляващо, но това е смартфон с доста компактни размери и 6.1" дисплей. Освен това тази информация означава, че батерията ще бъде по-голяма от 3700 mAh на предходния Galaxy S22, но и все още по-малка от тази на Galaxy S21 (4000 mAh). Последният обаче беше с по-голям екран (6.2"). 

Източникът потвърждава, че Samsung ще запази 6.1" диагонал за дисплея на Galaxy S23. Той ще има Full HD+ резолюция и ще бъде плосък, но с гъвкав AMOLED панел, което означава, че компанията ще може да има минимални рамки и при брадичката. 

За Galaxy S23 Ultra чухме по-рано, че може да предложи същия капацитет от 5000 mAh за батерията си, а за трите модела се очаква да имат нов чипсет - Snapdragon 8 Gen 2 или (все още) алтернатива от серията Exynos. Дизайнът на S23 и S23+ отзад ще бъде променен, по-близък до S23 Ultra - т.е. без плочка за камерата, а с подаващи се обективи директно от корпуса. 

MWC 2023: Най-важните принадлежности за оцеляване на конгреса в Барселона

Здравейте от Барселона и Mobile World Congress (Световния мобилен конгрес), където съм на живо за 12-а поредна година! Това е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer