НачалоНовиниSamsung може да представи Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5 на 26 юли

Samsung може да представи Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5 на 26 юли

600
Написана от  nixanbal 16 май 2023
Samsung може да представи Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5 на 26 юли

Samsung все още не е обявила официално датата, на която ще представи новите си сгъваеми смартфони в серията Galaxy Z, но според слуховете анонсът ще се състои по-рано от обичайното. Сега се появи информация, разкриваща и точната дата - 26 юли. 

Вместо в средата на август, както обикновено, тази година Samsung изглежда ще изтегли премиерата на смартфоните Galaxy Z Fold5 и Galaxy Z Flip5 с две седмици и ще ги покаже още на 26 юли, твърди корейският Chosun Media. 

Не е ясна причината, но това би могла да е нарастващата конкуренция в сегмента на сгъваемите устройства или желанието на Samsung да има по-сериозна преднина пред iPhone 15, задаващ се през септември. 

Очаква се новите модели да предлагат нов тип механизъм на прегъване, който да направи следата в средата на екрана по-малко видима, а двете страни на корпуса ще могат да прилепват идеално. Fold5 и Flip5 ще се базират на Snapdragon 8 Gen 2 for Galaxy, а вторият ще има и сериозна промяна при външния дисплей - вече досата по-голям и, да се надяваме, още по-функционален. 

5-те най-важни нови екстри на Samsung Galaxy S24 Ultra

След като първоначалният шум около премиерата на серията Galaxy S24 в Сан Хосе поотмина, време е да си поговорим за…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer