НачалоНовиниSamsung може да представи сгъваем таблет през първата половина на 2023 г.

Samsung може да представи сгъваем таблет през първата половина на 2023 г.

1042
Написана от  nixanbal 07 август 2022
Samsung може да представи сгъваем таблет през първата половина на 2023 г.

Само след няколко дни Samsung ще представи новите си смартфони със сгъваеми дисплеи, Galaxy Z Fold 4 и Galaxy Z Flip 4, но догодина изглежда се задава още един интересен продукт в тази категория. Според информация от Twitter профила @TheGalox_ корейците скоро ще са готови с първия си таблет със сгъваем екран. 

Източникът твърди, че Samsung планира новата си серия таблети Galaxy Tab S9 за първата половина на 2023 г., което е логично, имайки предвид, че Galaxy Tab S8 се появи през февруари на 2022 г., заедно с топмоделите Galaxy S22. 

Покрай тях компанията ще представи и ново устройство със сгъваем екран, твърди информацията. Това обаче няма да бъде нов смартфон, а първият таблет Galaxy с прегъващ се дисплей. Така Samsung ще пренесе технологията си в още една продуктова категория, където от нея със сигурност би имало смисъл. Бихме могли да видим устройство с компактни размери, което се превръща в таблет с голям екран, удобен за гледане на филми и мултитаскинг. 

Screenshot 2022-08-07 at 9.43.21

Всичко това, разбира се, са само спекулации, независимо че източникът е имал точни попадения с прогнозите си в миналото. От друга страна пренасянето на сгъваемите дисплеи в нови категории и в нови формфактори е нещо, което очакваме и със сигурност ще се случи в един момент.  

AirPods Pro 2 - снимки и лични впечатления от новите слушалки на Apple

Обявените по-рано този месец премиум слушалки в компактен формат AirPods Pro 2 на Apple излязоха на пазара преди дни, като…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer