НачалоНовиниSamsung може да пусне Galaxy Z Flip 2 под името Galaxy Z Flip 3

Samsung може да пусне Galaxy Z Flip 2 под името Galaxy Z Flip 3

462
Написана от  nixanbal 16 април 2021
Samsung може да пусне Galaxy Z Flip 2 под името Galaxy Z Flip 3

В мрежата се появи информация, че тази година Samsung може да не представи Galaxy Z Flip 2. Оказва се обаче, че това не означава отпадане на модела от портфолиото на компанията, нито дори изместването му напред във времето. Според SamMobile корейците всъщност планират просто да променят името на компактния си смартфон със сгъваем екран и да го нарекат Galaxy Z Flip 3.

Въпреки че звучи нелогично Samsung да пропуска една генерация в името на свой модел, това всъщност ще изравни номерацията на серията Flip с Galaxy Z Fold. Последният предстои да излезе във версия 3 и според информацията опасението е да няма объркване сред потребителите, че Galaxy Z Flip 2 е по-стар модел от Galaxy Z Fold 3, въпреки че двата ще бъдат обявени едновременно. 

Подобен ход от Samsung всъщност не е нещо нетипично. Преди няколко години компанията прескочи едно поколение на Galaxy Note (6), за да го изравни със серията Galaxy S. Така в една година двете серии излизаха с еднаква номерация, което продължава и до днес. 

По последна информация Samsung ще представи двата смартфона със сгъваеми екрани през юли, но тепърва очакваме официално потвърждение на това. 

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer