НачалоНовиниSamsung може да пусне още един модел Ultra до края на 2024 г.

Samsung може да пусне още един модел Ultra до края на 2024 г.

523
Написана от  nixanbal 01 април 2024
Samsung може да пусне още един модел Ultra до края на 2024 г.

Оказва се, че Samsung може да не е приключила със смартфоните си Ultra за 2024 г. След като вече се появиха слухове, че се задава по-достъпен Galaxy Z Fold6, сега нова информация от надеждния сайт Galaxy Club твърди, че компанията може да пусне и още по-напомпан модел Galaxy Z Fold6 Ultra. 

Samsung работи по модел с номер SM-F958, твърди източникът. Осмицата в края на числото обикновено индикира, че смартфонът е Ultra. Така например Galaxy S24 Ultra има номер SM-928, докато Galaxy Z Fold5 е SM-F946, а Galaxy Z Fold6 се очаква като SM-F956. 

Какво повече би могъл да предлага модел с потенциалното име Galaxy Z Fold6 Ultra от стандартния Fold6 - не е съвсем ясно. Не е изключено по този начин Samsung просто да промени индекса на стандартния си модел Galaxy Z Fold6, особено имайки предвид слуховете за предстояща по-достъпна версия.

Говори се обаче, че въпросният Galaxy Z Fold6 Ultra ще бъде с ограничено разпространение и може да се продава само в Южна Корея. 

Разбира се, това парче информация не дава пълна картина и яснота какво точно подготвя Samsung, но през юли очакваме официалната премиера на Galaxy Z Fold6 и би трябвало детайлите да се изяснят. Според по-ранните слухове обаче по-достъпната му версия ще се появи на по-късен етап тази година. 

5 полезни идеи за новия ви Samsung Galaxy Watch5

Samsung Galaxy Watch5 е един от най-функционалните смарт часовници, които потребителите на Android смартфон биха могли да си купят в…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer