НачалоНовиниSamsung може да се върне към правоъгълния дизайн на смарт часовниците си

Samsung може да се върне към правоъгълния дизайн на смарт часовниците си

406
Написана от  nixanbal 12 март 2024
Samsung може да се върне към правоъгълния дизайн на смарт часовниците си

През септември 2013 г. Samsung представи първия си смарт часовник под името Galaxy Gear. Устройството имаше странна камера на каишката си, която бързо отпадна, а дисплеят му беше правоъгълен. Малко по-късно компанията премина към кръгли екрани за тези аксесоари и това продължава и до днес със серията Galaxy Watch6. Слуховете обаче твърдят, че скоро Samsung може да се върне към корените си и да възроди правоъгълния дисплей.

Идеята за смарт часовник с правоъгълен дисплей се обсъжда вътрешно с ентусиазъм, твърди SamMobile, като казва, че не е изключено Samsung да предприеме тази промяна в дизайна на Galaxy Watch.

Не е ясно дали това би се случило още със следващата серия Galaxy Watch7 или с някое бъдещо поколение, но ще бъде интересно как компанията ще се опита да убеди потребителите, че правоъгълникът отново е на мода и заслужава вниманието им повече от кръглите дисплеи с въртящ се безел. 

Нови смарт часовници от Samsung може да видим на събитието им през юли, на което трябва да обявят още смартфоните си със сгъваеми дисплеи и първия си смарт пръстен Galaxy Ring. 

bg-galaxy-fit3-r390-sm-r390nzaaeue-539990993

Съвсем наскоро корейците представиха Galaxy Fit3, която има тъкми правоъгълен дисплей, но това е смарт гривна с опростена функционалност и от по-бюджетния клас, а дали и часовниците ще приемат тази визия - предстои да разберем. 

6 любими приложения за Samsung Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic са най-новите смарт часовници в портфолиото на Samsung и освен че предлагат хардуерни подобрения…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer