НачалоНовиниSamsung може да удвои паметта на Galaxy Z Fold 4 до 1 ТВ

Samsung може да удвои паметта на Galaxy Z Fold 4 до 1 ТВ

651
Написана от  dessyteneva 08 юни 2022
Samsung може да удвои паметта на Galaxy Z Fold 4 до 1 ТВ

Очаква се Samsung да представи новото си поколение сгъваеми смартфони Galaxy Z Fold 4 и Z Flip 4 през август, но слуховете за тях стават все повече и повече. Сега научаваме от SamMobile, че компанията планира да удвои вътрешната памет на Galaxy Z Fold 4 до 1 ТВ, което ще го изравни с върховата версия на iPhone 13 Pro/Max.

Предходният Galaxy Z Fold 3 се предлага с 256 GB или с 512 GB памет, като и двете опции ще бъдат налични и за Galaxy Z Fold 4, твърди източникът, но ще получим и конфигурация с 1 ТВ памет. Слот за microSD все така няма да бъде наличен.

Не е ясна цената на Galaxy Z Fold 4 с 1 TB памет, но би следвало да е по-висока от $1899, колкото струваше стартово Galaxy Z Fold 3 в конфигурация с 512 GB. Разбира се, може да има изненади, но детайлите ще станат ясни през август, когато се очаква официалната премиера на устройството.

Засега се говори, че сгъваемият модел ще се базира на чипсет Snapdragon 8+ Gen 1 и ще има 4400 mAh батерия, външният екран ще бъде с по-удобни пропорции, а корпусът му ще бъде по-лек и с преработена панта. 

4K мониторът Samsung S27A800 и защо се спрях на него

Преди няколко седмици организирах в импровизираното си студио, в което снимам видео ревютата за nixanbal.com, малък кът за работа. Идеята…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer