НачалоНовиниSamsung най-после може да добави по-бързо зареждане при Galaxy S22

Samsung най-после може да добави по-бързо зареждане при Galaxy S22

834
Написана от  nixanbal 22 юли 2021
Samsung най-после може да добави по-бързо зареждане при Galaxy S22

Samsung продължава да предлага сравнително скромни скорости за зареждане на батериите в своите устройства, като последната флагман серия Galaxy S21 поддържа максимум 25 W зареждане. Това обаче може да се промени с премиум моделите от 2022 г. - очакваната серия Galaxy S22. 

Според популярния с точната си информация за необявени продукти Twitter акаунт @FrontTron корейският производител тества 65 W зареждане за Rainbow RGB. Rainbow е кодовото име на серията смартфони Galaxy S22, а R, G и B са съответно трите модела S22, S22+ и S22 Ultra. 

65 W зареждане би било значително по-бързо спрямо актуалното в момента за смартфоните Galaxy 25 W зареждане и от появилото се за момент при Samsung 45 W зареждане, което обаче така или иначе се доказа като не много по-бързо. 

Разбира се, текущите тестове на новото зареждане не гарантират, че то всъщност ще се появи на пазара и че Galaxy S22 ще поддържа 65 W, но пък е надежда, че Samsung най-после ще обърне внимание и на този показател и ще намали или премахне преднината, която имат повечето китайски производители в това отношение. 

65-ватовото зарядно, дори да бъде финализирано, е малко вероятно да идва в кутията на който и да е модел от серията Galaxy S22. Припомням ви, че от 2020 г. Samsung премахна този аксесоар от пакета на флагман смартфоните си. 

Флагманите Galaxy S21 на Samsung предлагат нов дизайн, 120 Hz дисплеи и двойно повече памет

Ето че месец по-рано от обикновено Samsung днес представи новите си премиум смартфони от серията Galaxy S21. Също като през…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer