НачалоНовиниSamsung обяви партньорство със сърф, скейтбординг и брейк лигата преди игрите в Париж 2024

Samsung обяви партньорство със сърф, скейтбординг и брейк лигата преди игрите в Париж 2024

324
Написана от  nixanbal 28 март 2024
Samsung обяви партньорство със сърф, скейтбординг и брейк лигата преди игрите в Париж 2024

Вече знаем, че Samsung е партньор на световните олимпийски и параолимпийски игри, а сега стана ясно, че компанията ще има три нови партньорства в света на спорта. В рамките на сътрудничеството Samsung ще работи заедно със Световната сърф лига (WSL), Лигата по уличен скейтбординг (SLS) и Брейк лигата (Pro Breaking Tour или PBT). В България пък компанията наскоро анонсира ексклузивното си партньорство с Националния отбор на България по художествена гимнастика, който ще представя страната ни на Олимпиадата във Франция това лято.

В социалните мрежи вече се появи съвместно съдържание на Samsung и гимнастичките, които тази година ще използват Galaxy S24 Ultra.

RG Partnership Samsung - Eva Brezalieva

Както беше оповестено по-рано тази година, официалният слоган на Samsung за Олимпийските и Параолимпийските игри в Париж през 2024 г. е "Open always wins". Трите вида спорт, подкрепени от Samsung на глобално ниво - сърф, уличен скейтбординг и брейк – споделят еднакви ценности и въплъщават духа на "Open always wins", споделян и от компанията, се казва в прессъобщението.

За слоган на локалното партньорство с Националния отбор по художествена гимнастика Samsung България избра „Успехът няма граници“.

Наскоро компанията засне фотосесия в сътрудничество с фотографa Ангел Захаринов, в която състезателките бяха уловени с бухалки, топка или с телефон в ръка.

Официално: Samsung представя Galaxy S24 на 17 януари в Сан Хосе

Samsung обяви официално датата, на която ще представи новите си флагман смартфони от серията Galaxy S24. Както се говореше, събитието…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer