НачалоНовиниSamsung обяви виртуално събитие за MWC 2021

Samsung обяви виртуално събитие за MWC 2021

647
Написана от  nixanbal 21 юни 2021
Samsung обяви виртуално събитие за MWC 2021

До голямата премиера от серията Unpacked на Samsung все още има няколко седмици, но след дни корейците ще организират друго събитие. То е насрочено за 28 юни и ще бъде виртуално, а поводът е MWC 2021 в Барселона. 

Компанията обяви още преди време, че няма планове да присъства на място на конгреса в Барселона, който между другото също се завръща плахо тази година, след като през 2020-а беше отменен заради COVID-19. Необичайно е и времето, в което се провежда MWC 2021 - за първи път през юни, а не през февруари, така че ситуацията с вируса да се е успокоила до лятото. 

Samsung все пак ще почете събитието с виртуална пресконференция, на която обаче не очакваме премиери на нови устройства. Компанията обяви, че на 28-ми ще покаже как работи екосистемата им от свързани устройства Galaxy, а също така ще представи визията си за бъдещето на смартчасовниците и новите възможности с тях за потребителите и разработчиците. 

А смартчасовниците ще бъдат важна тема за корейците, особено заради новината от миналия месец, че новата версия на Wear OS на Google всъщност е била съвместно разработена със Samsung и този софтуер ще се използва при новите им модели Galaxy Watch 4. 

Самите часовници, нови слушалки Galaxy Buds Pro 2, както и двата смартфона със сгъваеми дисплеи Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3 се очакват по-късно. Премиерата за телефоните е насрочена за 3 август, твърдят последните слухове. 

5 НЕЩА за таблета Lenovo Tab P11

След като в края на миналата година ви представих таблета Tab P11 Pro на Lenovo, днес у мен е моделът…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer