НачалоНовиниSamsung официално започва бета тестове на Android 14 за Galaxy S23

Samsung официално започва бета тестове на Android 14 за Galaxy S23

553
Написана от  nixanbal 11 август 2023
Samsung официално започва бета тестове на Android 14 за Galaxy S23

След като преди дни Samsung Германия неволно пусна преждевременно новината, днес тя официално е факт. Корейците обявиха, че започват тестове на новия си интерфейс One UI 6, който се базира на Android 14. Първите смартфони, които могат да го инсталират, са моделите от серията Galaxy S23, но само в няколко страни.  

Базираният на Android 14 потребителски интерфейс One UI 6 ще предлага подобрения по всички приложения на Samsung, повече възможности за персонализация и по-изчистен дизайн, казват от компанията. Ще има и нов основен шрифт и нов пакет емоджита за клавиатурата. 

Quick Panel - падащата лента с настройките, също е изцяло променена, като вече ще може да се извивква със слайд от десния ъгъл надолу. От левия край надолу се сваля списъкът с известия. 

Ще има опция и за различни заключени екрани според режима на ползване - например успокояваща снимка на гора при активиран Sleep Mode. 

One-UI-6-Beta

При камерата Samsung въвежда нов уиджет, позволяващ да бъде избрана отделна папка за всеки режим на снимане - например портретите да отиват в отделна папка.

One UI 6 бета вече може да се тества от моделите Galaxy S23, като на база на тяхната обратна връзка Samsung ще подобри софтуера преди да го пусне във финален вид по-късно тази година. Засега програмата с тестовете е достъпна само в САЩ, Германия и Южна Корея. 

Apple представи по-мощни MacBook Pro с нов дизайн, нови чипове и всички стари портове

Тази есен Apple изглежда отново няма намерение да излезе от новините и след като преди месец обяви новите си смартфони…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer