НачалоНовиниSamsung отпечата огромен билборд от снимка, заснета с новия им 200 МР сензор

Samsung отпечата огромен билборд от снимка, заснета с новия им 200 МР сензор

1044
Написана от  dessyteneva 26 май 2022
Samsung отпечата огромен билборд от снимка, заснета с новия им 200 МР сензор

Samsung представи официално своя 200 МР сензор ISOCELL HP1 още миналата година, но на пазара все още няма смартфон, който да го използва. Говори се, че Motorola Frontier ще е първият модел с него, но докато очакваме той или друг апарат да бъде представен, Samsung реши да демонстрира възможностите на сензора, отпечатвайки огромен билборд с площ 616 кв.м. Да, разбира се, снимката е на коте. 

Снимката е с ширина 28 метра и височина 22 метра, което я прави по-голяма от баскетболно игрище, а целият процес на заснемане можете да видите в клипа. В него, разбира се, е използвана професионална оптика, специална стойка и две платки с много елементи, които никога няма да бъдат събрани в телефон, а изображението е заснето в контролирана среда със студийно осветление, но въпреки това способностите на ISOCELL HP1 са забележителни.

200MP-ISOCELL main3

При разпечатването на огромния билборд с площ 616 кв.м. е имало някои предизвикателства. Той не е могъл да бъде създаден наведнъж, а е изработен от 12 отделни парчета плат по 2.3 метра, съшити заедно. Процеса по инсталация вижте във видеото.

Флагманът Honor Magic6 Pro със 180 МР перископна камера идва в България

На събитие в Барселона днес Honor представи новия си премиум модел Honor Magic6 Pro за първи път и в Европа.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer