НачалоНовиниSamsung подготвя по-достъпен Galaxy Z Fold6 с цена около $800 и премиера през есента

Samsung подготвя по-достъпен Galaxy Z Fold6 с цена около $800 и премиера през есента

490
Написана от  nixanbal 20 март 2024
Samsung подготвя по-достъпен Galaxy Z Fold6 с цена около $800 и премиера през есента

Все по-усилено се говори, че Samsung е на финалната права да пусне по-достъпен смартфон със сгъваем дисплей, който според слуховете досега ще бъде от типа Fold. Устройството ще се продава на цена от около $800, което е по-малко дори от серията Flip, а сега имаме индикации и кога може да бъде премиерата му. 

Оказва се, че по-достъпният сгъваем модел няма да се появи с Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 през юли, а на отделно събитие по-късно през годината. 

Според слухове от корейските медии това ще се случи през септември или октомври, което означава, че Samsung ще се опита да отнеме от шума около серията iPhone 16 на Apple, очаквана по същото време. 

За по-достъпния Galaxy Z Fold6 знаем, че няма да предлага въвеждане на информация със стилус, което ще позволи той да бъде и по-лек. Освен това моделът ще бъде по-тънък от стандартния Galaxy Z Fold6, а самият той пък ще бъде по-тънък от Fold5. 

Очакванията са първоначалният обем произведени бройки от новото устройство да бъде между 200 000 и 300 000, което не звучи твърде амбициозно, особено имайки предвид атрактивната цена, за която се говори. 

5 ключови нови екстри на Samsung Galaxy Z Flip4

Samsung Galaxy Z Flip4 дебютира през август и бързо успя да се наложи като достоен наследник на Flip3 - най-популярният…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer