НачалоНовиниSamsung показа 13" таблет с изтеглящ се до 17" дисплей

Samsung показа 13" таблет с изтеглящ се до 17" дисплей

870
Написана от  nixanbal 03 октомври 2022
Samsung показа 13" таблет с изтеглящ се до 17" дисплей

На събитието Intel Innovation миналата седмица Samsung и Intel показаха нов тип дисплей, който може да увеличи размера си чрез изтегляне. Екранът е 13-инчов, но може да нарасне до 17" при нужда от по-голяма площ. 

Изтеглящият се от 13" до 17" панел беше представен като дисплей за РС, а липсата на клавиатура може да се промени с развитието на технологията и такава да бъде добавена, също чрез разгъване, обявиха от Intel. На този етап прототипът изглежда като таблет с регулиращ се размер. 

Демонстрацията беше направена от главния изпълнителен директор на Intel, Пат Гелсингер, и шефа на дивизията за дисплеи на Samsung J.S. Choi. 

Технологията, разбира се, е на Samsung, но се предполага, че бихме могли да я видим в продукт, захранван от процесорите на Intel. На този етап обаче няма яснота кога и дали изобщо този изтеглящ се дисплей ще стигне до устройство за пазара. 

OnePlus 9 отстъпва на Pro модела, но също има Hasselblad камера на значително по-ниска цена

OnePlus 9 Pro е премиум смартфонът на компанията, който е събрал всички най-високи технологии, предлагани някога от OnePlus. Заедно с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer