НачалоНовиниSamsung поръчва 70% повече панели за дисплея на Galaxy Z Flip 4 спрямо Flip 3

Samsung поръчва 70% повече панели за дисплея на Galaxy Z Flip 4 спрямо Flip 3

803
Написана от  dessyteneva 16 март 2022
Samsung поръчва 70% повече панели за дисплея на Galaxy Z Flip 4 спрямо Flip 3

Samsung изглежда очаква сериозен ръст в интереса към новия си компактен смартфон със сгъваем дисплей Galaxy Z Flip 4. Информация от Рос Янг от DSCC твърди, че компанията е поръчала над 70% повече панели за дисплея на устройството, отколкото за неговия предшественик Galaxy Z Flip 3.

Докато за Galaxy Z Flip 3 доставките на панели от Samsung Display за цялата 2021 г. са били 5.1 милиона, очакванията са за задаващия се през лятото на 2022 г. Galaxy Z Flip 4 броят да достигне 8.7 милиона за 2022 г.

Това означава, че Samsung планира да произведе още повече сгъваеми устройства тази година и потвърждава по-стари слухове, че компанията ще увеличи производството както на Galaxy Z Flip 4, така и на Z Fold 4. Все пак корейците най-вероятно ще се съсредоточат върху компактния модел заради по-достъпната му цена, за която се говори, че отново ще започва от $999 (около 2000 лв. в България).

Galaxy Z Flip 4

С всяко следващо поколение сгъваемите устройства от серията Z на Samsung стават все по-усъвършенствани. С втората генерация компанията добави по-устойчива панта, а с третата дойде и пълната водоустойчивост на корпуса. Следващият Z Flip най-вероятно няма да предложи камера под дисплея или вграден S Pen, но за сметка на това се очаква да получи подобрения в батерията, външния дисплей, както и нова система за основната камера.

Продукцията на панелите за дисплея на Galaxy Z Flip 4 ще започне през април, а тази на панелите за Fold 4 - месец по-късно, съобщава още Янг. 

Samsung The Freestyle 2nd Gen е преносима станция за забавления със 100" екран

Това цилиндрично малко устройство вече стана доста популярно с първото си издание, а сега у мен е неговата втора версия.…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer