НачалоНовиниSamsung потвърди, че двете половини на Galaxy Z Flip5 ще се затварят без процеп

Samsung потвърди, че двете половини на Galaxy Z Flip5 ще се затварят без процеп

867
Написана от  nixanbal 21 юли 2023
Samsung потвърди, че двете половини на Galaxy Z Flip5 ще се затварят без процеп

Една от ключовите новости в задаващия се след няколко дни сгъваем смартфон на Samsung се очаква да бъде новият механизъм на сгъване. За него чухме още преди месеци, като се говореше, че той ще позволи двете половини да прилепват идеално, когато Galaxy Z Flip5 е затворен. Впоследствие се появиха някои спорни слухове по темата, но днес корейците разкриха официално кадри на устройството, които потвърждават новия тип сгъване без процеп. 

Докато първите официално споделени визии не показваха Galaxy Z Flip5 напълно сгънат, днес имаме кратко промо видео, в което се вижда, че апаратът действително ще предлага нов механизъм. Очаква се той да бъде с капковидно сгъване на дисплея, което да позволи плътно прилепване на двете половини, а така да се повиши и защитата на екрана - от прах и други дребни частици.

galaxy-z-flip-5-rq-2

Освен това тази промяна би трябвало да доведе до по-малко забележима следа в дисплея при мястото на прегъване, но за това все още нямаме доказателства. 

Същия нов механизъм би трябвало да използва и Galaxy Z Fold5, който се очаква заедно с Flip5 на 26 юли в Сеул. 

5 нови екстри в Samsung Galaxy Watch 5 Pro

Тази година Samsung внесе интересна промяна в портфолиото си смарт часовници и за първи път представи Pro версия на новия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer