НачалоНовиниSamsung потвърди Unpacked събитие за февруари, Galaxy Note се слива с Galaxy S

Samsung потвърди Unpacked събитие за февруари, Galaxy Note се слива с Galaxy S

1638
Написана от  vangelitsa.karadzhova 21 януари 2022
Samsung потвърди Unpacked събитие за февруари, Galaxy Note се слива с Galaxy S

Samsung най-после потвърди официално, че през февруари ще организира първото си Unpacked събитие за 2022 г., с което ще представи новите си модели в серията Galaxy S. Компанията пусна и кратко тийзър видео, в което ясно се вижда сливането на силуетите на смартфони от сериите Galaxy S и Galaxy Note. 

Все още не знаем датата, на която през февруари ще бъдат обявени моделите Galaxy S22

"На Unpacked през февруари 2022 г. ще представим най-забележителното устройство от серията S, което някога сме създавали. Следващото поколение Galaxy S е тук, обединявайки най-добрите изживявания от нашите Samsung Galaxy в едно изключително устройство", казва в разпространено също днес съобщение TM Roh, президент и директор на дивизия "Мобилни комуникации" в Samsung Electronics.

Той посочва, че компанията знае колко потребителите обичат стилуса S Pen и близкото до писане с химикал върху лист усещане, което създава той. След това виждаме и по-долното видео, в което наблюдаваме как се сливат силуетите на един по-заоблен и един по-ръбат модел. Това по всяка вероятност символизира обединяването на сериите Galaxy S и Galaxy Note и потвърждава очакванията моделът Galaxy S22 Ultra да бъде истински наследник на Galaxy Note 20 Ultra, включвайки прибиращ се в корпуса му стилус. 

Шефът на мобилната дивизия на Samsung подсказва още за задаващи се промени по камерите на серията Galaxy S22. Той твърди, че устройствата ще позволят на потребителите да заснемат най-добрите и най-ясните снимки и изображения, дори през нощта. "Мощ, скорост и инструменти, които не могат да бъдат открити никъде другаде", също са сред екстрите, които ще предложи новата флагман серия на корейците.

TM Roh Editorial Image

Все още обаче не е посочена точната дата, на която ще се състои анонсът на Galaxy S22.

5 НЕЩА за Motorola Moto G9 Plus

През септември Motorola представи един от най-интересните си смартфони за 2020 г. - Moto G9 Plus. Той не е толкова…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer