НачалоНовиниSamsung преговаря с Epic Games и Krafton за ексклузивни игри за Galaxy Z Fold

Samsung преговаря с Epic Games и Krafton за ексклузивни игри за Galaxy Z Fold

397
Написана от  nixanbal 10 октомври 2023
Samsung преговаря с Epic Games и Krafton за ексклузивни игри за Galaxy Z Fold

Samsung изглежда ще се опита да направи смартфоните си със сгъваеми дисплеи от серията Galaxy Z Fold още по-атрактивни за геймърите. Според нова информация корейците преговарят с разработчици за създаването на ексклузивни за тези устройства игри, като сред потенциалните партньори са създателите на Fortnite. 

Samsung изглежда планира да направи големия разгъващ се екран на Galaxy Z Fold още по-полезен, като предложи на потребителите си ексклузивни заглавия, достъпни за игра само на смартфони от тази серия. Компанията вече преговаря с Epic Games (Fortnite) и Krafton (PUBG) за разработката на нови игри за Fold.

Освен това Samsung планира да предложи специални версии на вече съществуващи игри, които да са оптимизирани и да се възползват максимално от 7.6-инчовия дисплей. Така например заглавията ще могат да прехвърлят основния геймплей върху горната половина от екрана, а отдолу ще бъдат контролите за игра, също както при преносимите конзони на Nintendo от серията DS.

Все още не е ясно кога можем да очакваме първите такива заглавия, но според доклада те може да се появят в началото на следващата година и ще са достъпни само през Samsung Gaming Hub.  

Смарт телевизорът KIVI KidsTV предлага смислен дизайн и специфични функции за децата

На пазара рядко има продукти като този, затова и не бих искал да крия въудошевлението си още отначало. KidsTV е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer