НачалоНовиниSamsung с нова хаплива реклама, този път срещу iPad, Surface и Kindle наведнъж

Samsung с нова хаплива реклама, този път срещу iPad, Surface и Kindle наведнъж

3292
Написана от  nixanbal 20 март 2014
Samsung с нова хаплива реклама, този път срещу iPad, Surface и Kindle наведнъж

Samsung продължава с подхода си да захапва конкуренцията в рекламните си клипове, но в най-новата реклама на таблетите от серията Galaxy PRO ударът е срещу не една, а три от водещите марки на пазара. Собствениците на iPad, Microsoft Surface и Kindle са на прицел. 

Корейците представиха серията си таблети PRO през януари и оттогава използват всички рекламни канали, за да наложат новите устройства като най-добрите за работа и вършене на много задачи едновременно. 

Това е възможно не само заради операционната система Android, а и заради интерфейса Magazine UX и купищата екстри за мултитаскинг, които Galaxy TabPRO и Galaxy NotePRO предлагат. 

Във видеото обаче Samsung стига по-далеч от обичайното заяждане с iPad заради невъзможността му да изпълнява различни задачи едновременно. Има заигравка със Surface - заради трудностите за пренасяне при ползване на клавиатура и мишка, а дори и с Kindle - заради малкото му възможности и строгия фокус върху четенето на е-книги. 

Вижте клипа и споделете в коментарите - кой таблет бихте предпочели от наличните на пазара днес и прави ли са Samsung да използват тези похвати в рекламите си?

Смарт телевизорът KIVI KidsTV предлага смислен дизайн и специфични функции за децата

На пазара рядко има продукти като този, затова и не бих искал да крия въудошевлението си още отначало. KidsTV е…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer