НачалоНовиниSamsung ще представи смартфон с прегъващ се дисплей до края на 2018 г.

Samsung ще представи смартфон с прегъващ се дисплей до края на 2018 г.

2802
Написана от  nixanbal 04 септември 2018
Samsung ще представи смартфон с прегъващ се дисплей до края на 2018 г.

От години слушаме за технологията, която ще позволи дисплеят на смартфона да се сгъва като хартия и да го превръщаме от компактен мобилен телефон в таблет за секунда. Samsung е една от компаниите, които най-гласно споделят планове за навлизане в този сегмент и изглежда много скоро ще видим крайния пилотен продукт. 

Новината идва от шефа на мобилната дивизия на Samsung Ди Джей Ко, който е обявил пред CNBC, че до края на годината ще видим премиерата на устройството с прегъващ се дисплей. 

Възможно е представянето на продукта да се случи по време на Samsung Developer Conference през ноември в Сан Франциско, казва Ко, но не е ясно кога ще започнат продажбите. 

Все още не знаем как точно ще изглежда мистериозното устройство, но е възможно разработката да е подобна на сгъваемите телефони с капачета от миналото, само че вече с по-голям екран, който се прегъва, а не два дисплея, свързани с панти. 

Дали това ще е бъдещето на мобилните телефони - времето ще покаже. Със сигурност обаче се задава нова вълна устройства, които ще са коренно различни от всичко досега и ще ни накарат да изпишем стотици редове коментари с мнения по техен адрес. 

VIVACOM вече предлага заплащане за съдържание от Apple чрез месечната сметка

VIVACOM обяви, че от днес започва да предлага на клиентите си възможност да плащат за съдържание от Apple чрез месечната…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer