НачалоТЕХНОЛОГИЧНИЯТ КЛУБSamsung ще продължи да развива сгъваемите смартфони и през 2022 г.

Samsung ще продължи да развива сгъваемите смартфони и през 2022 г.

1809
Написана от  nixanbal

Samsung има един от най-добрите екрани на пазара и изведнъж просто го сгъна - така започна разговорът ми с Мария Синигерова, маркетинг мениджър на Samsung в България, която сподели в обзорната поредица на nixanbal.com, че компанията им ще продължи да развива смартфоните със сгъваеми дисплеи и през 2022 г., но очаква конкуренция в сегмента от различни посоки.

Най-големият успех за Samsung през 2021 г. е, че тя създаде нова категория и успя да я популяризира дотолкова, че 80% от запитаните в проучване от българския пазар са казали, че са чували за тях и знаят какво са сгъваемите смартфони, разказа Мария Синигерова.  

Според нея предизвикателство през тази година е било да се отговори на промененото поведение на потребителите, продиктувано от ковид кризата, което ги е накарало да търсят повече информация, за да са убедени, че са намерили точния продукт за тях. Това е наложило някои промени в стратегията за пазара на Samsung, така че компанията да помогне на клиентите да открият всички необходими подробности за устройството онлайн. 

009 lifestyle galaxyzflip3 5g lavender galaxywatch4 silver

Сред плановете на Samsung за 2022 г. са да развива все повече камерите на своите смартфони и да акцентира върху производителността на устройствата си, както и на свързаността между тях, а и с други платформи, което компанията отчита като свой конкурентен плюс.

Проектът се реализира с подкрепата на Vivacom и е заснет във Vivacom Tech Hall.

Logitech MX Mechanical е първата механична клавиатура в серията Master

Logitech представи новата си клавиатура MX Mechanical, която е първата механична клавиатура в серията Master. Компанията казва, че акцентът при…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer