НачалоНовиниSamsung вероятно се е отказала от Galaxy S22 FE

Samsung вероятно се е отказала от Galaxy S22 FE

431
Написана от  dessyteneva 16 юни 2022
Samsung вероятно се е отказала от Galaxy S22 FE

Две години след премиерата на първия модел Fan Edition Samsung може и да се е отказала от Galaxy S22 FE, твърди SamMobile, позовавайки се на собствени източници. Според тях компанията не намира място за модела в своето портфолио, след като забави старта на Galaxy S21 FE до януари тази година, а с това може да се окаже, че повече изобщо няма да има модели FE.

Фактът, че серията Galaxy S22 дебютира само няколко седмици по-късно направи нещата за S21 Fan Edition по-сложни, като попречи на бюджетния флагман да намери своето място на пазара. Сега слуховете сочат, че компанията изцяло е анулирала проекта за Galaxy S22 FE, чийто сериен номер SM-S900 вече не съществувал. Все още няма и никакви доказателства за подготовката на устройството – нито изтекли изображения, нито каквато и да е информация.

За сметка на това се появи слух, който сочи, че следващият, може би последен модел Fan Edition ще бъде отново в серията S21. Този път става въпрос за Galaxy S21 FE 4G, базиран на Snapdragon 720G. Информацията идва от Galaxy Club и се позовава на устройство с номер на модела SM-G990B2, което е в процес на разработка заедно със собствен фирмуер. То наскоро е било сертифицирано от Bluetooth SIG и ще използва Bluetooth 5.2, за разлика от 5G модела, който поддържа само Bluetooth 5.0.

Информация от скандинавски онлайн магазин и магазини в Белгия и Холандия сочи, че Galaxy S21 FE 4G ще е базиран на Snapdragon 720G – същият чипсет, който Samsung изполва за Galaxy A52. Той е много по-нисък клас от Snapdragon 888, на който е базиран Galaxy S21 FE 5G, което означава, че 4G вариантът ще бъде по-евтин. Не е ясно обаче дали ще има други разлики между двата смартфона.

Всичко това, разбира се, все още са слухове и непотвърдена информация. 

Nokia представя 6 нови смартфона в среден и нисък клас, въвежда нови имена за моделите

На очакваното си онлайн събитие днес HMD Global представи цели 6 нови Android смартфона под бранда Nokia, които са позиционирани…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer