НачалоНовини"Със силата на Galaxy AI" - Samsung Бразилия потвърди детайли за Galaxy S24 Ultra

"Със силата на Galaxy AI" - Samsung Бразилия потвърди детайли за Galaxy S24 Ultra

2020
Написана от  nixanbal 02 януари 2024
"Със силата на Galaxy AI" - Samsung Бразилия потвърди детайли за Galaxy S24 Ultra

Остават точно 15 дни до световната премиера на смартфоните Galaxy S24 и въпреки че вече знаем доста подробности за тях, сега имаме интересно включване и от самата Samsung. Компанията изглежда е избързала с брандирането на магазините си в Бразилия, където премиум моделът Galaxy S24 Ultra вече е озарил някои щандове. 

Снимката се завъртя в X, където няколко потребители потвърдиха, че е от Бразилия. Вижда се, че това е щанд, на който са изложени за продажба модели от предходната серия Galaxy S23, но страните му вече са брандирани с Galaxy S24. 

Galaxy S24 Ultra

От това изображение и друг банер със същата визия става ясно, че изтеклите до момента материали са ни представили коректния дизайн на Galaxy S24 Ultra. Очаква ни по-плосък дизайн, запазено разположение на камерите, все така вграден S Pen и нов титанов цвят. 

Galaxy S24 Ultra

Освен това акцентът изглежда наистина ще бъде върху изкуствения интелект, тъй като текстът под снимката гласи "Със силата на Galaxy AI" (на португалски "Com o poder do Galaxy IA"). Припомням ви, че от седмици се говори, че AI ще бъде ключова тема при премиерата на Galaxy S24 и това ще са първите смартфони на Samsung с вграден генеративен изкуствен интелект. Какво точно ще позволява това - предстои да разберем съвсем скоро. 

XMAGE трип до Милано: Фоторазходка с Huawei P60 Pro

Миналия месец моя приятелка сподели, че Rosalía има турне в момента и през юни ще бъде в Атина. Не ми…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer