НачалоНовиниСайтът на Yettel вече показва резултати от тестовете на DXOMARK

Сайтът на Yettel вече показва резултати от тестовете на DXOMARK

786
Написана от  nixanbal 04 април 2024
Сайтът на Yettel вече показва резултати от тестовете на DXOMARK

Разглеждайки смартфоните в сайта на Yettel, потребителите вече ще виждат оценките от тестовете на DXOMARK, обявиха от оператора. Това става възможно чрез официално партньорство между двете компании.

Като част от партньорството Yettel интегрира оценките на DXOMARK в своя онлайн магазин, което ще помогне на потребителите при избора на най-подходящото устройство спрямо техните нужди, считат от телекома.

От днес сайтът на Yettel ще показва резултатите от тестовете в три основни категории: камера, дисплей и батерия. Целта е да се помогне на потребителите да вземат по-информирано решение, като същевременно се подчертават силните страни на всеки продукт в конкретните области (напр. качество на снимките или живот на батерията). Информацията ще бъде достъпна в раздел „Описание" за всеки смартфон, който се предлага от Yettel и е бил тестван от DXOMARK.

Ето как изглежда секцията с оценки в сайта на оператора:

DXOMARK

Оценките на DXOMARK често са приемани несериозно от технологично грамотната аудитория, но на този етап това е най-популярният източник с подобно съдържание, като дейността му периодично се разширява с тестове на различни компоненти от съвременните смартфони. 

5 НЕЩА за Logitech MX Master 3S

Вече година и половина използвам периферията от серията Master на Logitech, а след като тази пролет бяха обявени MX Mechanical…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer