НачалоНовиниСгъваемите Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3 може да предлагат висока защита от прах и вода

Сгъваемите Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3 може да предлагат висока защита от прах и вода

360
Написана от  nixanbal 20 април 2021
Сгъваемите Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3 може да предлагат висока защита от прах и вода

През лятото очакваме Samsung да представи следващите си по-интересни смартфони - тези от серията Galaxy Z, характеризиращи се със сгъваемите си дисплеи. За Galaxy Z Fold 3 и Galaxy Z Flip 3 вече започнаха да излизат доста подробности, а сега се заговори, че при тях потребителите ще получат и висока защита от прах и вода. 

Информацията за евентуалното добавяне на IP рейтинг към характеристиките на новите сгъваеми смартфони от Samsung идва от неназован източник на сайта SamMobile. Той не посочва какво ниво точно ще бъде тази защита, но, каквато и да е, ще бъде още една стъпка в развитието на тези устройства, които до момента не предлагаха IP рейтинг. 

Освен това се появиха слухове, че Galaxy Z Fold 3 ще използва Snapdragon 888 и ще има батерия от две части с общ капацитет 4275 mAh. За него се заговори също, че ще поддържа S Pen, само че няма да има гнездо за прибирането му в корпуса, каквото има Note, а изглежда ще бъде подобен на Galaxy S21 Ultra с външен аксесоар. 

По последна информация очакваме премиерата на двата модела през юли. 

ВИДЕО: 5 важни екстри на Lenovo ThinkPad X1 Nano

ThinkPad X1 Nano е суперкомпактен лаптоп с 13-инчов екран, опционална 5G свързаност, мощна конфигурация и категорично любимата ми машина от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer