НачалоНовиниСгъваемият Google Pixel Fold дефилира в галерия изображения

Сгъваемият Google Pixel Fold дефилира в галерия изображения

1030
Написана от  nixanbal 08 декември 2022
Сгъваемият Google Pixel Fold дефилира в галерия изображения

Първият смартфон със сгъваем дисплей на Google вече на няколко пъти бива отлаган, но според последните слухове премиерата му ще се състои през пролетта на 2023 г. Днес имаме и цяла галерия изображения, които далеч не са официални, но пък идват от достоверен източник (@onleaks) и би следвало да ни дават яснота как ще изглежда въпросният Pixel Fold. 

Google Pixel Fold ще разполага с 5.79" външен дисплей с централно изрязана селфи камера. Основният сгъваем дисплей ще бъде със 7.69" диагонал и изрязана в десния край селфи камера. 

Pixel-Fold

Основната камера ще бъде тройна и плочката с нея ще се подава доста от корпуса, съдейки от изображенията. Размерите на смартфона в разгънато положение ще бъдат 158.7 x 139.7 x 5.7 мм (8.3 мм при камерата).

Pixel-Fold

Разбира се, устройството би трябвало да използва чипсет Tensor, каквито Google включва в смартфоните си от две години насам, а операционната система ще бъде чист Android 13, имайки предвид, че Pixel Fold се очаква през май - т.е. Android 14 все още няма да е готов. За потенциална цена на модела се спряга $1799. 

5 важни подобрения в камерата на Samsung Galaxy S23 Ultra

Смартфоните от серията Galaxy S23 на Samsung дебютираха на 1 февруари и вече се предлагат на нашия пазар. Аз използвам…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer