НачалоНовиниСгъваемият Honor Magic V ще бъде конкурент на Galaxy Z Fold 3, говори се за 50 МР камера и 120 Hz дисплей

Сгъваемият Honor Magic V ще бъде конкурент на Galaxy Z Fold 3, говори се за 50 МР камера и 120 Hz дисплей

1523
Написана от  nixanbal 30 декември 2021
Сгъваемият Honor Magic V ще бъде конкурент на Galaxy Z Fold 3, говори се за 50 МР камера и 120 Hz дисплей

Honor вече ясно подсказа, че предстои да покаже първия си смартфон със сгъваем дисплей, а детайлите около него продължават да се избистрят. Honor Magic V, както ще се нарича устройството, изглежда ще бъде конкурент на Galaxy Z Fold 3 и ще има голям външен и още по-голям вътрешен сгъваем дисплей. Нова информация сега подсказва какво още ще предлага смартфонът. 

Honor Magic V ще има 90 Hz опресняване на единия и 120 Hz опресняване на втория си дисплей, основната му камера ще залага на 50 МР главен сензор, а селфи камерите ще бъдат две - изрязани във всеки от двата екрана, съобщава популярният профил Digital Chat Station от китайската мрежа Weibo. 

Honor Magic V

Конфигурацията най-вероятно ще се базира на новия премиум чипсет Snapdragon 8 Gen 1 на Qualcomm, което означава, че това може да е първият сгъваем телефон с тази платформа. Операционната система ще бъде Android 12. 

Honor Magic V

Говори се още за 66 W зареждане, но капацитетът на батерията не се споменава, а според по-ранни слухове основният екран ще бъде с диагонал 8.03", а външният - 6.45". 

Honor Magic V

Премиерата на Honor Magic V се очаква през януари на 2022 г.

Нов Xiaomi Store ще отвори врати в още един търговски център в София

Xiaomi скоро ще отвори в България втория официален Xiaomi Store. Това става ясно от брандиран с "Очаквай скоро" нов магазин…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer