НачалоНовиниСгъваемият Honor Magic V2 може да дебютира през декември

Сгъваемият Honor Magic V2 може да дебютира през декември

1017
Написана от  dessyteneva 15 август 2022
Сгъваемият Honor Magic V2 може да дебютира през декември

Първият смартфон със сгъваем дисплей на Honor, Magic V, беше представен през януари 2022 г. и въпреки че изглеждаше като солидно устройство, не успя да излезе на световния пазар. Сега слуховете твърдят, че Honor работи върху Magic V2 и че той може да дебютира още през декември, заедно с Magic UI 7.0 Няма много детайли за спецификациите на модела, но той вероятно ще се базира на чипсета Snapdragon 8+ Gen 1.

Наскоро Digital Chat Station обяви, че предстаящият смартфон със сгъваем дисплей на Honor ще пристигне с двуклетъчна батерия с капацитет 2030/2870 mAh, което означава, че тя ще предлага типичната стойност от около 5000 mAh.

Honor не е единственият китайски бранд, който се готви да представи смартфон със сгъваем дисплей до края на годината. Вече стана ясно, че Oppo подготвя две такива устройства – Find N Fold и Find N Flip, при това за световния пазар. Моделът на Vivo ще се нарича X Fold S, а Huawei също се очаква да пусне Mate 3 през декември. Всички те ще се конкурират с новите Galaxy Z Fold 4 и Z Flip 4 на Samsung, Razr 2022 на Motorola и MIX Fold 2 на Xiaomi, а пазарът на смартфони със сгъваем дисплей става все по-интересен.

Xiaomi Robot Vacuum X10+ - най-напредналият технологично робот прахосмукачка на компанията

Xiaomi е един от популярните брандове, когато става дума за роботи прахосмукачки, като самият аз използвам у дома един от…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer