НачалоНовиниСгъваемият Honor Magic Vs излиза на 23 ноември

Сгъваемият Honor Magic Vs излиза на 23 ноември

1093
Написана от  nixanbal 11 ноември 2022
Сгъваемият Honor Magic Vs излиза на 23 ноември

Honor вече обяви събитие за 23 ноември, на което каза, че ще покаже нов флагман смартфон. Сега компанията потвърди и кой е моделът. Оказва се, че след по-малко от две седмици ще видим новия сгъваем Honor Magic Vs. 

Honor Magic Vs е вторият смартфон със сгъваем дисплей на китайския бранд, който наследява обявения през януари 2022 г. Honor Magic V. Добавянето на индекса "S" към името на модела подсказва, че едва ли ще става въпрос за много сериозен ъпгрейд, но детайлите все още не са ясни.

От споделеното изображение се вижда освежен дизайн с малко по-равни страни, а чипсетът вероятно ще бъде Snapdragon 8+ Gen 1 или очакваният също този месец Snapdragon 8 Gen 2. 

Magic Vs ще бъде представен на събитие за Китай, така че глобалната му премиера вероятно ще се състои на по-късен етап. Такава обаче се очаква, защото на IFA 2022 през септември компанията обяви, че вече ще пуска флагманите си (стандартни и сгъваеми) и в Европа. 

Honor 90 с 200 МР камера идва в България + цени и версии

На специално събитие в Париж току-що Honor представи за Европа новия си смартфон Honor 90. Устройството в позиционирано във високия…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer