НачалоНовиниСгъваемият Huawei Pocket S излиза в Китай на 2 ноември

Сгъваемият Huawei Pocket S излиза в Китай на 2 ноември

565
Написана от  nixanbal 24 октомври 2022
Сгъваемият Huawei Pocket S излиза в Китай на 2 ноември

До дни Huawei ще представи още един сгъваем смартфон, който ще носи името Pocket S и изглежда ще бъде по-достъпна версия на P50 Pocket от 2021 г. Моделът ще се сгъва в компактно устройство тип мида и ще се предлага в различни цветове. 

В китайската социална мрежа Weibo се появи тийзър видео на Huawei Pocket S, което подсказва, че моделът ще бъде по-младежки и ще се предлага в повече свежи цветове. Съдейки от клипа, би трябвало да го видим в черно, синьо, розово, бяло, зелено и жълто.  

За подобно устройство се говори от доста време, като според слуховете досега то ще има сходен с този на P50 Pocket дизайн, но ще изгуби външния си дисплей. Това вероятно е един от начините Huawei да го предложи на по-ниска цена, за която се говори, че ще бъде 6000 юана, или около 1640 лв. 

Конфигурацията на Huawei Pocket S ще включва Snapdragon 888 4G или по-слабия Snapdragon 778G 4G.

Премиерата на 2 ноември ще се състои в Китай, като не е изключено малко по-късно да видим модела и в Европа, както стана и с предходния P50 Pocket.

OnePlus 9 отстъпва на Pro модела, но също има Hasselblad камера на значително по-ниска цена

OnePlus 9 Pro е премиум смартфонът на компанията, който е събрал всички най-високи технологии, предлагани някога от OnePlus. Заедно с…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer