НачалоНовиниСгъваемият Motorola Razr 40 Ultra се появи предпремиерно

Сгъваемият Motorola Razr 40 Ultra се появи предпремиерно

1049
Написана от  nixanbal 27 април 2023
Сгъваемият Motorola Razr 40 Ultra се появи предпремиерно

Тази година Motorola няма да пропусне да представи нов смартфон със сгъваем дисплей от серията Razr, като дори се говори, че ще видим две устройства. Днес @evleaks споделя цяла галерия изображения на Razr 40 Ultra - по-високо позиционираният от двата задаващи се модела. 

Motorola Razr 40 Ultra вероятно ще бъде финалното име на следващия сгъваем смартфон от притежаваната от Lenovo компания, като от него очакваме доста голям външен дисплей с диагонал около 3.5". Интересното е, че за разлика от Galaxy Z Flip5 тук дисплеят ще обхваща и двата обектива на основната камера, които ще бъдат изрязани в него.

Razr 40 Ultra

От изображенията тук се вижда, че апаратът ще предлага различни възможности за персонализиране на външния дисплей. 

Razr 40 Ultra

Източникът потвърждава, че Motorola подготвя още един сгъваем модел, за който се казва, че ще се продава под името Motorola Razr 40. 

Razr

Все още не е ясно кога точно ще видим официалния анонс на двете устройства, но се появи информация в друг сайт, който пише, че Razr 40 Ultra ще има цена от 1200 евро за версията си с 8 GB RAM + 256 GB памет. Това звучи твърде добре, ако се окаже истина. Същият сайт посочва, че моделът ще се предлага в цветовете Glacier Blue, Viva Magenta и Phantom Black.

Най-очакваните смартфони на 2024 г.

В началото на 2024 г. обикновено правим равносметки, но в този материал реших да погледнем напред и към това, което…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer