НачалоНовиниСгъваемият OnePlus Fold се очаква през август

Сгъваемият OnePlus Fold се очаква през август

689
Написана от  nixanbal 08 юни 2023
Сгъваемият OnePlus Fold се очаква през август

OnePlus е следващият бранд, който ще навлезе на пазара на смартфоните със сгъваеми дисплеи и това се очаква съвсем скоро. Неофициална информация твърди, че устройството ще бъде представено през първата половина на август, а премиерата ще се състои в Ню Йорк. 

Очаква се OnePlus Fold (условно име) да бъде показан седмица-две след сгъваемите модели Galaxy Z Flip5 и Galaxy Z Fold5 на Samsung, като планираното за Ню Йорк събитие подсказва, че САЩ ще бъде ключов пазар за модела. Източникът все пак уточнява, че смартфонът ще получи световно разпространение.

Според по-ранни слухове OnePlus Fold ще предлага 8" сгъваем дисплей с OLED панел, 120 Hz опресняване и QuadHD+ резолюция, както и 6.5" външен OLED екран с Full HD+ резолюция и 120 Hz. Дизайнът ще бъде подобен на познатите досега Fold модели. Чипсетът ще бъде Snapdragon 8 Gen 2, допълнен от 16 GB LPDDR5 RAM + 512 GB UFS 4.0 памет, 4800 mAh батерия и 80 W зареждане. Камерата ще бъде 50 МР основна с OIS + 48 МР ултраширока + 32 МР перископна, както и два 32 МР сензора за селфита, разположени в двата екрана. 

Не се посочва каква ще бъде цената, но имайки предвид, че OnePlus предлага стандартните си флагмани на обичайните за сегмента високи цени, би трябвало и тук да видим нещо близо до други Fold модели. 

Първият електромобил на Xiaomi се появи предпремиерно и изглежда страхотно

Преди две години и половина Xiaomi обяви, че започва да работи по първия си електрически автомобил и че първоначалната инвестиция…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer