НачалоНовиниСгъваемият Oppo Find N3 Flip излиза на световния пазар на 12 октомври

Сгъваемият Oppo Find N3 Flip излиза на световния пазар на 12 октомври

639
Написана от  nixanbal 08 октомври 2023
Сгъваемият Oppo Find N3 Flip излиза на световния пазар на 12 октомври

Китайците от Oppo представиха новия си смартфон със сгъваем дисплей Find N3 Flip през август, но само за родния си пазар. Устройството обаче скоро ще излезе на международната сцена, тъй като производителят обяви глобален анонс за 12 октомври. 

Oppo Find N3 Flip е наследник на Oppo Find N2 Flip (ревю), който беше първият сгъваем модел на компанията, разпространен по-широко и на европейския пазар. 

Новият смартфон предлага много сходен дизайн, но вече с гръгъл остров за основната камера, която е станала тройна и предлага 50 МР основен сензор, 48 МР за ултрашироки снимки и 32 МР за 2х оптичен зуум. Последното е ценна добавка за подобен тип устройство. 

Screenshot 2023-10-08 at 7.52.28

Иначе чипсетът е отново на MediaTek - Dimensity 9200, но е придружаван от по-бърза памет, а батерията е все така солидна за този формфактор устройства - 4300 mAh с 44 W зареждане. 

Сгъваемият дисплей е с 6.8" диагонал и LTPO AMOLED панел, а външният отново е 3.26", като вече позволява на него да бъдат отваряни всякакви приложения. 

img-01.jpg.thumb

Очакваме европейската цена на Oppo Find N3 Flip на 12 октомври. Марката е слабо разпространена у нас, така че е малко вероятно да видим модела официално тук. Ще можете да гледате премиерата тук

6 любими приложения за Samsung Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 и Galaxy Watch6 Classic са най-новите смарт часовници в портфолиото на Samsung и освен че предлагат хардуерни подобрения…

Блог за телекомуникации и нови технологии; новини, ревюта и видео на български

Social buttons

facebook-footer 
twitter-footer
youtube-footer